Thursday, 5 February 2009

Tuhan

This is one hell of a really good rebuttal piece against those who suddenly saw the DESPERATE need for the use of Allah in malay bible.......muahahha.....memartabatkan bahasa KEBANGSAAN?? muahhahah...kalu nak ckap mlayu pun tak sudi ( ataupun tak reti??) ...
nak ke baca bible dlam bahasa melayu?? huk4...wat lawak ka?

http://deminegara.blogspot.com/2009/02/oh-tuhan-wont-you-buy-me-mercedes-benz.html

4 comments:

  1. so target diorang tu adalah orang-orang melayu ... anak-anak melayu yang tak sedar diri!! nauzubillah..

    benda cenggini lah pemimpin-pemimpin melayu yg di pilih tu shud focus sebagai salah satu agenda menyelamatkan agama dan bangsa!! bukan sibuk nak kayo utk diri sendiri .. bukan sampai botak2 kepala duk fikir nak bagi project kat sedara mana ..

    hilang arah lah diorang tu semua!!

    take care n be good ...

    ReplyDelete
  2. so target diorang tu adalah orang-orang melayu ... anak-anak melayu yang tak sedar diri!! nauzubillah..

    benda cenggini lah pemimpin-pemimpin melayu yg di pilih tu shud focus sebagai salah satu agenda menyelamatkan agama dan bangsa!! bukan sibuk nak kayo utk diri sendiri .. bukan sampai botak2 kepala duk fikir nak bagi project kat sedara mana ..

    hilang arah lah diorang tu semua!!

    take care n be good ...

    ReplyDelete
  3. btol3 makcik...bosan tengok duk tengok badut3 ni smua buat show kat depan ni...skang drama lompat si katak lompat..pahni drama ape la plak..

    ReplyDelete
  4. btol3 makcik...bosan tengok duk tengok badut3 ni smua buat show kat depan ni...skang drama lompat si katak lompat..pahni drama ape la plak..

    ReplyDelete