Friday, 27 February 2009

Analysis, Linear Algebra, Differential Equations, Calculus


Biler dah rasa giler tak betol ngan maths ni...pegi kelas satu habuk tak paham, rasa tension nak mati pasal apa pun taktau..blur.

.2, 3 ari lepas...tpaksa rasa nak tukar style study, belajor sendiri3 maths,..and pastu, rasanya dah boleh lah paham sikit3......biarpun aku slow giler nak ajar diri sndiri...tapi takpe lah..asalkan dapat jugak paham sikit3....lama-lama nanti makin alrite la kot...

Calculus, Linear Algebra...walaupun sememangnya kamu bdua ini saja takde kerja melainkan menyewelkan pala otak ku yang sudah kureng betul sejak aku mengenalimu......akan aku ajar ko nanti lepas aku study bebetoi nanti....jaga la korang dua ekor..

and all this time, reality had been shrouded by my emotions..and I never realized before........... that anything is actually will be, just about how I choose to see it......even when things go hard, it's not quite as bad as what I've always thought...

it's such a miracle seeing what I feel can have such a significant effect.....


Subhanallah..


1 comment:

  1. salam! things always happen for a reason .. bila kita yakin akan pertolongan ALlah .. segalanya akan menjadi mudah .. semua kesusahan, kekalutan, kebaikkan, kesenangan, datang dari ALlah .. pastinya DIA tak akan membiarkan kita bila kita bergantung sepenuhnya pada DIA. InsyaALlah.

    jaga diri dan kawal hati ..

    ReplyDelete