Wednesday, 28 January 2009

Twenty-five people at the heart of the greatest financial meltdown

http://www.guardian.co.uk/business/2009/jan/26/road-ruin-recession-individuals-economy

11 comments:

  1. heh!! 25 ekor tu .. kalau tak yahudi memang balaci kepada yahudi .. yg 1st in d list tu dah terang2 Jewish laknatullah.

    ReplyDelete
  2. heh!! 25 ekor tu .. kalau tak yahudi memang balaci kepada yahudi .. yg 1st in d list tu dah terang2 Jewish laknatullah.

    ReplyDelete
  3. ishKK sebab banyak bersabar ler negara Palestine dah tinggal lebar tapak tangan jer dahHH ..

    balik Msia datang umah makcik makan pulut kuning .. yg ni bleh sabar.

    ReplyDelete
  4. nazri tak paham la mende ape die mncarut kat link tu... hehe... too complex for me... tp kalau bleh trgkan makhluk yg pertame pon ok la kot...

    ReplyDelete
  5. nazri tak paham la mende ape die mncarut kat link tu... hehe... too complex for me... tp kalau bleh trgkan makhluk yg pertame pon ok la kot...

    ReplyDelete
  6. huk..makcik..are you dead serious ni??

    Karang saya pegi betul rumah makcik ni biler balik malaysia..heheh

    ReplyDelete
  7. huk..makcik..are you dead serious ni??

    Karang saya pegi betul rumah makcik ni biler balik malaysia..heheh

    ReplyDelete
  8. serious lah!! apa salahnya kalau u r dead serious nak datang ... orang islam bersaudara .. meraikan saudara yg datang ziarah bleh jer buat pulut kuning. syaratnya beritahu in advance .. kalo tak nanti dapat makan biscuits kering jer lah kan? ..

    dont worry anak2 makcik ada sebaya dan ada yg lebih besor dari awak!! tapi semer perempuan lah .. yg lelaki tu kecik lagi.

    ReplyDelete
  9. serious lah!! apa salahnya kalau u r dead serious nak datang ... orang islam bersaudara .. meraikan saudara yg datang ziarah bleh jer buat pulut kuning. syaratnya beritahu in advance .. kalo tak nanti dapat makan biscuits kering jer lah kan? ..

    dont worry anak2 makcik ada sebaya dan ada yg lebih besor dari awak!! tapi semer perempuan lah .. yg lelaki tu kecik lagi.

    ReplyDelete