Monday, 26 January 2009

Tag dari FHO ngan Najib



rules:

1.Link to the person that tagged you.
2.Post the rules in your blog.
3.Share 6 important things/habits/quirks about yourself.
4.Tag 6 random people at the end of your post by linking to their blogs.
5.Let each person know they have been tagged by leaving a comment on their website.
6.Reply to me when you’re finish.


These are the 6 maybe-weird things about me:
1.Cepat bosan dengan smua menda....(kekadang orang pun..hehe)..Aku beli ipod touch, sehari dah bosan..nak jual balik dah,....couple kejap nak clash dah...muahahahha

2.suka ngan ikan bilis..segala jenis ikan bilis masak kicap ke, goreng ngan belacan ke, campur budu ke (wargh,..ni sedap) ..sambal ikan bilis ker..

3.Tak tau nak masuk ngan smua orang..susah nak start tegur orang y tak kenal.......kekadang jealous tengok orang yang senang je, masuk ngan sape3 je..kawan ngan sesape je..hmmm...adakah orang y friendly abis ni genetik dia memang cenggitu???

4.Aku boleh abiskan masa duk depan laptop taktau nak buat ape...gi buka email, blog, friendster, facebook..pahtu..dah bosan..nak study malas....adush...

5.Aku suka buat pape sesuka ati, makan sesuka ati, minum sesuka ati (asalkan halal le)..n malas nak serius3...kan best hidup jadi budak...memain je keja..... lallalallalla

6.Aku kekadang suka menyendiri gak kot....kekadang tu cam malas nak campur ngan orang.....hmmm...kena ubah ni...

hmm...orang aku aku nak tag?

malas dah la tag orang...bosan sudah main3 tag ni....heheheh

3 comments:

  1. sapekah yang letak comment panjang nak mati nih??? tak larat aku nak baca

    ReplyDelete
  2. hmm, menarik la comment ni. aku copy boleh tak?

    ReplyDelete
  3. amik3...aku tak larat nak baca pun ede

    ReplyDelete