Saturday, 31 January 2009

Semalam

roomate aku mabuk giler bengong nak mati smalam...kawan dia ckap 40 shots vodka cmpur ntah brape bnyak beer lagi..

pahtu pagi ni giler satu bilik bau muntah dia ...muntah dalam bilik air jer..tapi muntahan air kencing setan tu bau kuat nak mati......haish...tahan saje la...

4 comments:

  1. lhooOO .. roomate awak ni bangsa apa? agama apa? mesti ke tinggal dgn dia? ishKk seram pulak makcik dengar.

    Hati-hati memilih kawan ..kata orang melayu; kalau kita kawan ngan pencuri.. sikit sebanyak termakan gak hasil curiannya tu ..

    jaga diri dan kawal hati bebaik ..

    ReplyDelete
  2. lhooOO .. roomate awak ni bangsa apa? agama apa? mesti ke tinggal dgn dia? ishKk seram pulak makcik dengar.

    Hati-hati memilih kawan ..kata orang melayu; kalau kita kawan ngan pencuri.. sikit sebanyak termakan gak hasil curiannya tu ..

    jaga diri dan kawal hati bebaik ..

    ReplyDelete
  3. indian yang duduk kat Geneva, Switzerland...Nasib baik ler dia takde ler slalu minum3..tak pernah pun bawa balik pompuan...

    ReplyDelete
  4. indian yang duduk kat Geneva, Switzerland...Nasib baik ler dia takde ler slalu minum3..tak pernah pun bawa balik pompuan...

    ReplyDelete