Monday, 18 February 2008

Lepas Abis DOE

Abis ler jugak Doe ni..

Wagghhhhh...Penat Giler...Korang tau aku post pukul beraper ni??..pukul 5.30 am..

Sampai jek tadi, terus aku mandi and then samak kaki n selipar jepun aku....coz ader ler sekor anjing yang merayau-rayau dekat padang yang kitorang pasang khemah...

Lepas siap sembahyang, ajak ler Meor gi cafe..Pekena Mi goreng dan Nescafe Ais..Uhh...sungguh nyaman rasanyer..

Jarum jam mula menyusur ke angka 4, aku try ler tido...Tak lelap ler plak.. Maybe sebab letih sangat kot..Aku pon pergi ler ke bilik meor..Minta ubat batuk..Kat situ label tu, dier cakap suruh minum 10ml jer..Aku tak sukat pon...Aku main tuang jer dalam mulut dua kali...

Pahtu, Aku teruz tido...Haha..Best betol..boleh tido dengan nyenyaknyer n tak sedar satu benda pon..Korang tau aku bangun pukul berape??? PUKUL 2 PAGI beb... terlepas asar dan maghrib...rasa bersalah ler jugak..salah aku jugak..sape suruh minum banyak sangat ubat batuk tu...

Sebenarnyer, aku terjaga jer pukul 7.40 pm tu..tapi kepala duk pening-pening dan khayal lagi..Tak larat nak bangun..

Dah bangun pukul 2..Pegi mandi , sembahyang Isya' ngan qada asar n maghrib sekali...Then gi buka internet..Baca blog...Buka friendster group and aku nyer email...


Pahtu tergelak-gelak sorang bacer Pali punyer bulletin..Haha..kelakar betul... Kalah blog p27

Pastu baru ler letak post ni..

No comments:

Post a Comment